Haber: Cevat Baran ÇAYDAŞ Fuar alanında stant açan Iraklı üniversite öğrencileri, kendi imkanlarıyla özenle hazırladıkları meşhur biryani pilavını ziyaretçilere ikram etti. Irak'a özgü pilavı tatmak isteyen ziyaretçiler, stant önünde sıra bekledi.
Iraklı öğrenciler, gösterilen yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ederken, pilavın özel içeriğini ve hazırlanış sürecini detaylarıyla anlattı.Özgür Halkın Sesi muhabirine konuşan Iraklı öğrenciler, pilavın yapımında şehriye, pirinç, tavuk, bezelye, kuru üzüm, şeker, fıstık ve Hindistan’a özgü özel bir baharat kullandıklarının bilgisini paylaştı.
Iraklı öğrenciler, gösterilen yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ederken, pilavın özel içeriğini ve hazırlanış sürecini detaylarıyla anlattı.Özgür Halkın Sesi muhabirine konuşan Iraklı öğrenciler, pilavın yapımında şehriye, pirinç, tavuk, bezelye, kuru üzüm, şeker, fıstık ve Hindistan’a özgü özel bir baharat kullandıklarının bilgisini paylaştı.

